Microsoft Office Läst 25072 ggr

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Visa veckonummer i Outlook

Att veta vad det är för vecka är inte alltid det lättaste. Men en enkel inställning i Outlook kan du snabbt få reda på det.

  1. Gå till menyn Verktyg och välj Alternativ.
  2. På fliken Inställningar väljer du Kalenderalternativ
  3. Kryssa i Visa veckonummer i månadsvyn och datumbläddring.
  4. Tryck Ok.
  5. Klart.

Dialogrutan kalenderalternativ

Så här ser det nu ut i Kalendern.

Veckonummer i Kalendern

Relaterade länkar

Av: johan

Datum för publicering

  • 2007-05-06

Tack för tipset!

Robert

 

Finns det något program som man kan få upp månadskalendrar med på skrivbordet (i stil med Post-it)? Har dessvärre inte Word. Har letat & Googlat men inte funnit.

Någon underbar människa som vet? Skrattande

Vet inget om Windows nu för tiden, men vi som kör Ubuntu (eller förmodligen de flesta GNU/Linux-distributioener med skrivbordsmiljön Gnome) behöver bara enkelklicka på klockan så kommer kalendern upp med veckonummer och väder (om man ställt in det så). Klicka en gång till på klockan så försvinner rutan igen.

 

Kör XP och ja, det kommer upp en klocka och almanacka när man dubbelklickar i högra hörnet. Sökte mer i stil en kalender att skriva noteringar i och gärna ha alarm på. Hittade några alternativ på Download.com ni i eftermiddags, men ingen funkade vidare bra, tyvärr.

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 200 sajter.

Mer på iFokus