06. Mjukvara Läst 1463 ggr

Redigera AVI-filer

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Jag skulle behöva ett program som jag kan klippa och klistra in mina AVI-filer i. Jag har filmat barnen och skulle villja ha alla dessa småfiler till en enda lång film. Vad ska jag då lämpligen använda för program? Tacksam för svar Skrattande

Används Windows Movie Maker som redan ingår i Windows XP. Det är förvånansvärt bra, mycket enkelt och kan importera det mesta och spara filmer till DVD.

 

Mvh // Johan

Hos Hitta ljudboken kan du ladda ner ljudböcker och låna ljudböcker på biblioteket gratis.

En liten nackdel med windows movie maker bara, jag klippte o klistrade sånt ja filmat och får fel mess att mina avi filer är fel aktiga i vissa program...

Har inte klurat ut va de är för fel ?! Kanske inte programmet utan nån inställningsfråga men annars funkar WMM smidigt

Jag testade Windows movie maker men jag hittar inte "klisterknappen" Jag tycks bara få som en spelningslista av något slag. Går det att klistra ihop så att det blir en enda AVI-fil av spelningslistan?

#0 Om du bara ska foga ihop snuttar rekar jag AVI/MPEG/RM/WMV Joiner. Roadrunnersnabbt program, demon är en tidsbegränsad fullversion. Snuttarna måste ha samma storlek, framerate etc för funkning. Boilsoft har också en lika snabb splitter.

Jag testar...

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 200 sajter.

Mer på iFokus