Hårdvara

Ljud problem!

2014-06-02 11:11 #0 av: Tronix86

Hejsan jag har en fråga jag har problem med mitt ljud på datorn. När jag tex sitter och spelar så börjar ljudet att knastra, Men när jag inte rör datorn så knastrar det inte. Det är samma sak med både 3,5 kontakterna till mitt 5.1 ljud och USB headset. Vad är det för fel om detta uppstå? Om ni vill ha info om datorn så fråga hjärna efter som att jag skriver från min laptop nu och inte kommer åt den info som ni kanske behöver.


Anmäl
2014-06-02 11:16 #1 av: Leon1973

Kollat så att du har rätt drivrutiner till ljudkortet?

Anmäl
2014-06-02 11:21 #2 av: Tronix86

jag använder den senast.

Anmäl
2014-06-02 11:22 #3 av: Tronix86

jag använder den senast.

Anmäl
2014-06-02 11:26 #4 av: Tronix86

jag använder.

Datum: 2014-02-24

Version: 6.0.1.7183

Anmäl
2014-06-02 11:28 #5 av: Leon1973

Från Windows eller från tillverkaren?

Jag litar inte alltid på de drivrutiner som Windows drar ner.

Anmäl
2014-06-02 11:30 #6 av: Tronix86

Jag har den senaste från tillverkaren.

Anmäl
2014-06-02 11:53 #7 av: Leon1973

Jag hade problem med att det kom missljud när jag rörde musen eller skrev på tangentbordet, det var logitech prylar. Uppdaterade drivrutinerna till dessa så blev det bra.


Anmäl
2014-06-02 11:54 #8 av: Leon1973

Har även varit med om att brumljud försvunnit när jag satt datorn i ett jordat uttag.

Anmäl
2014-06-02 12:14 #9 av: Tronix86

Och hur ska man veta om det är det?

Anmäl
2014-06-02 12:59 #10 av: Leon1973

det ser man på uttaget..
tyvärr är de flesta uttagen i hemmet ojordade.

Anmäl
2014-06-02 14:33 #11 av: Tronix86

Okej för jag märker det på mitt ljud till datorn att när man stänger av eller tänder lampan på toa så dunkar det till i ljudet.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.