Webbläsare

"Servercertifikatet är inte giltigt ännu"?

2014-08-14 19:32 #0 av: Moag

Min dator har varit inne på lagning, den fungerar men dock inte internet. Det står "Servercertifikatet är inte giltigt ännu" och "SSL-fel" Det står något om att anslutningen är krypterad också... Någon som vet vad man ska göra år det? Jag använder chrome.

Anmäl
2014-08-14 19:36 #1 av: Moag

Eller ja, internet verkar fungera men inte popup fönster och t.ex. tv4 play.

Anmäl
2014-08-14 19:39 #2 av: Zepp

Börja med att kolla datum och tid på datorn!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-08-14 19:39 #3 av: Moag

Jag tar tillbaka det. Det verkar inte alls fungera. "Något stör din säkra anslutning"...

Anmäl
2014-08-14 19:41 #4 av: Zepp

Sen så kollar du med IE oxå och Firefox om du har!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-08-14 19:42 #5 av: Moag

#2 Det var fel, jag ändrade men det fungerar fortfarande inte.

Anmäl
2014-08-14 19:43 #6 av: Zepp

Ja för har du fel år månad dag och timme så pratar ingen med din dator!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-08-14 19:44 #7 av: Moag

#4 Det fungerade, så det måste ju vara något med webbläsaren...

Anmäl
2014-08-14 19:47 #8 av: Zepp

Om du inte har koll på hur man ändrar inställningar och annat mickel så är det enklaste att avinstalera chrome.. och sen instalera om det!

Och iomed att det funkar med IE och foxen så är det inte någon ko på isen.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-08-14 19:53 #9 av: Moag

Nu verkar det fungera, startade om datorn. Tack för hjälpen!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.