Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Datorköp Hårdvara Program för PC Program för MAC Annonsprogram / Virus Windows XP, 7 och 8.x Windows 10 01. Internet 02. Microsoft Office 03. Operativsystem 08. Tillbehör 09. Spel 10. Nätverk & Brandväggar 11. Fildelning 12. Säljes/köpes 13. Övrigt 14. Off-topic Webbläsare Undersökningar/kluring Varningar För sajtvärd och medarbetare
Windows XP, 7 och 8.x

Falskt "disk not found"-meddelande

2015-10-26 06:54 #0 av: Crucio

Undrar om någon har en teori om vad detta kan bero på. När jag pluggar in något, hårddisk eller USB-minne eller vad som helst, i en av USB-portarna på min dator så får jag ett meddelande om att datorn inte hittar det jag just pluggat in, trots att detta inte stämmer. Den hittar alltid hårdvaran i fråga, men ändå får jag ett meddelande om att den inte gör det. Blir inte så i USB-porten ovanför. Någon som har en teori om detta?

Anmäl
2015-10-26 07:05 #1 av: Inkanyezi

Det kan vara att systemet reagerar mycket snabbt på att det glappar lite grann medan du skjuter in USB-kontakten, så att det under ett kort ögonblick inte är kontakt med enheten när systemet försöker läsa den. När sedan kontakten är inne och det inte längre glappar kommer enheten att dyka upp på skärmen, men meddelandet kommer ändå att visas om systemet under någon fas när den monterades inte kunde läsa den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.