01. Internet

"-- vill dela innehåll med dig på Facebook"

2017-01-21 19:44 #0 av: Blanksteg

Jag fick nyss en notifikation på Facebook som löd "-namn- vill dela innehåll med dig på Facebook".

När jag klickar på notisen så kommer jag bara fram till personens FB-sida.

Vad betyder detta?

Anmäl
2017-01-23 11:22 #1 av: Zpookey

Det betyder att du inte alltid ska klicka på saker som folk vill dela med dig innan du kollat med personen i fråga ifall den verkligen skickat något. :)

Anmäl
2017-01-23 13:36 #2 av: Hera

Har aldrig hänt mig. Virus?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.