Varningar

Windows Live för nedladdning!

2007-09-06 22:19 #0 av: johan

Nu har Microsoft släppt en publik beta för att installera flera av programmen i Windows Live-sviten med en enda nedladdning.

Programmen som ingår är:

  • Windows Live Mail som har stöd för Hotmail, POP3 och har en inbyggd bra RSS-läsare. Det finns sköna funktioner för att göra snygga mail med bilder i. Stort lyft från Outlook Express!
  • Windows Live Writer är ett mycket bra verktyg för att blogga. Några nyheter i denna betan är bland annat att man kan ladda upp bilder till sitt Picasa-konto när man bloggar med Blogger. Det går också att lägga in video i sina blogginlägg.
  • Windows Live Messenger är den senaste versionen av världens bäst chattprogram.
  • Windows Live Photo Gallery är en upphottade version av Fotogalleriet som kommer med Windows Vista. Bland det största nyheterna är att man direkt från programmet kan ladda upp bilder till Live Spaces och video till Soapbox. I övrigt finns allt det vanliga, men att tagga bilder, enkel redigering etc. Fortfarande långt kvar att bli lika bra som Picasa, men en bit på väg.
  • Windows Live Toolbar ger lite extra onödiga grejer till din webbläsare. En av de mer värdefulla är kanske direkttillgång till dina bokmärken på Windows Live Favorites.

>> Ladda ned Windows Live nu!

Några andra kul delar i Windows Live är webbtjänsten SkyDrive där du kan lagra dina filer online och dela ut valda filer till dina vänner.

Windows Live Spaces innehåller bloggar, fotoalbum och annat nätigt.

Windows Live Home så får du en sammanställning av dina Live-tjänster.

 

Av: johan

Datum för publicering

  • 2007-09-06
Anmäl
2007-11-10 21:52 #1 av: Isak

Det som är tråkigt med Live Messenger är att betan kändes mycket snyggare.

 

Anmäl
2007-11-10 23:11 #2 av: johan

Ja nu har dom släppt skarpa versioner av programmen. En skön grej i Windows Live Photo är panoramafunktionen som är riktigt bra plus att man kan ladda upp bilder direkt på Flickr.

 

Anmäl
2007-12-02 18:31 #3 av: Brigida

Hej Johan en första fråga, har en hemsida i windows live, har sett windows live writer men inte vågat ladda ner, vad är det som händer? förändras det nuvarande upplägget? eller är det bara i själva bloggen där jag skriver och redigerar och hur kommer det att se ut? jag är inte så haj på terminologin men hoppas du förstår vad jag menar. mvh/Brigida  

 

Anmäl
2007-12-02 22:28 #4 av: johan

Med Live Writer så skriver du bara på bloggdelen av ditt Live Space. med Live Photo kan du ladda upp foton också.

 

Anmäl
2007-12-04 14:30 #5 av: Brigida

Tack Johan! har nu laddat ner Writer och efter lite undran så har jag skrivit min första blogg, har två hemsidor så det underlättar betydligt. mvh/B 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.