Annons:
Etikettinternet
Läst 5976 ggr
johan
2006-04-24 22:26

Smart tjänst från Eniro

Vad säger du om att kunna uppdatera adressboken i Outlook automatiskt? Eller att kunna infoga adresser och kartor i Word eller mail i Outlook? Med en smart Office Add-on från Eniro är detta möjligt.

Word

Eniro i Word

Eniro i Word

När du använder Eniros tjänst i Word eller PowerPoint så kan du använda åtgärdsfönstret Referensinformation för att söka uppgifter om privatpersoner och företag. I sökresultat visas telefonnummer, adress och kartor.

När du hittat vad du söker kan du med några enkla klick infoga både adress och karta i Word-dokumentet.

Om du har ett namn, telefonnummer eller adress i dokumentet kan du enkelt hålla ned Alt-tangenten och klicka på ordet så visas automatiskt kartan och adresser i åtgärdsfönstret. Ett tips är att söka med kommatecken för att avgränsa geografiskt, t ex "playground, stockholm".

Du kan ladda ner tillägget gratis från Eniro. Här finner du också installationsanvisningar.

Outlook

I Outlook Eniros tjänst hjälpa dig att hålla kontaktboken uppdaterad. När du öppnar en kontakt så har du två nya knappar för att kontrollera adress och att visa karta på Eniro. Du får också en ny flik där kartan kan visas direkt på kontaktkortet.

När du trycker på knappen för att kontrollera adress hittar Eniro adresser och låter dig fylla i alla uppgifter i kontaktboken. På fliken Eniro kan du med ett knapptryck visa en karta till kontaktens adress.

Eniro i Outlook

Eniro i Outlook

Tillägget till Outlook hittar du på Eniros hemsida. Där hittar du också installationsanvisningar.

Både tjänsterna kräver att du har Microsoft Office 2003.

Relaterade länkar

Av: johan

Datum för publicering

  • 2006-04-24

Mvh // Johan

Född vid 334.00 PPM

Annons:
Tom
2006-04-25 13:07
#1

Coolt!

Tack för tipset. Jag ska genst prova.

  Tom

Upp till toppen
Annons: