2005-07-21 01:38 #0 av: johan

Den här sajten är till för alla oss som gillar våra datorer. Den är dessutom till för oss som med jämna mellanrum avskyr våra datorer för att de inte fungerar som vi vill att de ska. Här samlar vi problem, lösningar, tips och annat kul som har med våra datorer att göra.

 

 

 

 

 

Det är jag som driver den här sajten.

Det är jag som driver den här sajten.

Jag som är värd för den här sajten heter Johan. För mig har datorn alltid varit ett verktyg för att förenkla vardagen, för att kommunicera, för att ta till mig kunskap och inte minst för att ha roligt.

Min förhoppning är att sajten datorn.ifokus.se ska hjälpa dig oavsett om du använder datorn mycket eller lite, om du använder den i jobbet eller hemma eller om du använder den till spel eller att betala dina räkningar.

Personligen använder jag datorn lika mycket på jobbet som privat. Jag jobbar som programmerare och utbildare. Jag programmerare mycket webbsidor, bland annat sidan du just nu besöker. När jag utbildar är det främst Office-programmen, som Word, Outlook, PowerPoint och allra mest Excel som står på schemat.

Jag hoppas att du vill besöka datorn.ifokus.se oavsett om du har problem med din dator, eller om du kan hjälpa andra med deras problem. Om du har idéer till artiklar som du tycker saknas på sajten, ta gärna kontakt med mig!

Och kom ihåg! På den här sajten är alla frågor precis lika välkomna. Det är bättre att fråga och verka dum, än att vara tyst och förbli dum!

Åter igen – Välkommen!