# "-- vill dela innehåll med dig på Facebook"
Author: Blanksteg

Jag fick nyss en notifikation på Facebook som löd "-namn- vill dela innehåll med dig på Facebook".

När jag klickar på notisen så kommer jag bara fram till personens FB-sida.

Vad betyder detta?

## Comment 1
Author: Zpookey

Det betyder att du inte alltid ska klicka på saker som folk vill dela med dig innan du kollat med personen i fråga ifall den verkligen skickat något. :)

## Comment 2
Author: Karmatarerskanise

Har aldrig hänt mig. Virus?
