# Systemåterställning
Author: beem

När man gör Systemåterställning.....plockas då allt bort efter det datum man anger ?

Jag tänker tex på actions, styles  jag lagt in i Photoshop

Foton som jag laddat ner och lagt under "Mina dokument"..."Mina bilder"

Om jag sätter systemåterställning till tex 1 september....försvinner då allt nytt som lagts in under perioden 1-17 september ?

## Comment 1
Author: [Borttaget]

Inga filer alls försvinner. Det är en återställning för inställningar mm. Så du tappar inte bort några bilder.
