12. Säljes/köpes

Tips på bra tangetbord!

2012-05-18 21:12 #0 av: [Highonbluetomorrows]

Jag har precis köpt ett nytt tangentbord, Logitech G105 och är oerhört nöjd med det. Sköna knappar, blått ljus på tangenterna (som går att stänga av), inställbara gamingknappar och - det som avgjorde köpet för min del - det kostade under 500 kronor :).

Det passar perfekt till den som vill ha ett något mer advanced keyboard än de vanliga, men som inte behöver "det bästa". Plus väldigt prisvärt och rätt snyggt. Finns även med Call of duty-tema.

Nu är jag väldigt nyfiken på om någon annan har ett tangetbord att rekommendera? Skriv gärna varför du gillar det och till vad det är bra.

Anmäl
2012-05-19 00:19 #1 av: ru4real
Personligen älskar jag ju MS natural keyboards, som denna; http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/natural-ergonomic-keyboard-4000/mk_nek4000_ci.jpg, Mycket för att jag skriver en hel del och det går fortare för mig på den typen. Saknar dock ngn form av belysning i dem, det hade varit jävligt bra faktiskt.
Anmäl
2012-05-19 15:18 #2 av: Fridaybrew

Logitech® Illuminated Keyboard

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=337042

så platt så det är grymt skönt på handlederna och knapparna är underbara trist men det är bara superlativer i princip =)

Haft den i ett par år och kommer troligen köpa en till nästa gång.

Bakgrundsbelysningen är underbar den läcker inget ljus mellan tangenterna utan det är bara ljust där det ska.

Dock inget gamingtangentbord.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.