13. Övrigt

"Paketfilen är ogiltig"

2012-09-06 17:51 #0 av: elrud

Hjälp!

Har en HTC ChaCha och har försökt installera instagram fler gånger än jag kan minnas men får varje gång någon sorts felmeddelande. Har provat installera från både market och google play (där det även står att instagram är kompatibel med min telefon, så där borde det inte vara några problem)

Först gick det helt enkelt inte att installera, den "laddade ner" eller vad man ska säga men när den väl skulle börja installera gick det inte, stog nåt om "filen/appen kunde inte hämtas, försök igen"

Då googlade jag runt lite och såg folk med samma problem, men med andra telefoner så inställningarna de kunde göra för att åtgärda problemet kunde inte jag göra.

Har provat rensa cacheminnet för market och fifflat lite med internetinställningarna så något borde ju ha ändrats i systemet.

Har provat ladda ner flertalet gånger efter det men får nu meddelandet "Paketfilen är ogiltig" efter att instagram har laddats ner och ska börja installera

HUR SKA JAG GÖRA???? :O
Tacksam för all hjälp!
(Detta kanske inte är så relaterat till datorer men.... nästan)

Anmäl
2012-09-07 08:39 #1 av: pierre80g

Har du uppdaterat android? fungerar android market annars?

Anmäl
2012-09-07 11:06 #2 av: ru4real

Instagram har alltid varit svårt att installera via market första gången. Testa om du kan leta upp en installationefil (.apk-filen) direkt och lägg den på minneskortet på telefonen, klicka sen på den i telefonen så kommer det att funka att installera den.

Surfa till denna länk på din telefon; http://android.sketaful.se/2012/04/instagram-1-0-1-apk/

Anmäl
2012-09-08 16:13 #3 av: elrud

Wow nu funkar det att installera! Tack så jättemycket!!

Dock står det nu "Incompatible Device" och att min kamera inte når upp till måtten, men med 5mp borde den väl göra det :o (står ju också att min mobil är kompatibel med instagram så där borde ju kameran räknas med)

Uscha... mycket krångel för en liten app...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.