01. Internet

MSE dåligt skydd enl test

2012-11-30 12:56 #0 av: beem

Enl AV-test så ligger  Microsoft Security Essentials riktigt dåligt till då det gäller skydd. Det är olika tester beroende på OP.

Jag har MSE med Windows XP och där ser det verkligen illa ut då det gäller  skyddet.

Kanske dags för mig att byta nu. Hur ser ni på de här testen ?

 

 


Anmäl
2012-11-30 16:33 #1 av: [tussen01]

Jag använder Telia Säker Surf, men det kostar pengar. Men man är väl villig och betala för att slippa virus? Jag tycker att det virusskyddet är superbra! Det skyddar mycket bra kan jag säga! Om du vill ha mer skydd än virusskydd så ska du ha en brandvägg också.. Det hade inte min familj när jag var liten tror jag, det slutade med att vi fick köpa en ny dator.. Cx

Hoppas att du hittar bra virusskydd! ^^

Anmäl
2012-11-30 16:39 #2 av: ru4real

Tror nog mest testernas resultat beror på vem som testat. Själv kör jag dock med ett OpenSource-alternativ som heter Comodo (både brandvägg och av). Är nöjd hittils iaf.

http://www.comodo.com/

Olika resultat kan man se här:
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp

Anmäl
2012-11-30 23:28 #3 av: Zepp

Det handlar oxå om vid vilken tipunkt man gör testet.. rätt vad det är så kommer MSE med en uppdatering.. och helt plötsligt så är de lika bra som de som man köper?

Sen så.. det vore nog lite lustigt om inte de man betalar för är minst en aning bättre än de som är gratis?

Och sen på det.. har det visat sig att de på marknaden bästa programen hittar ända uppemot 30% av den skadliga programvaran.. de resterande 70% är upp till användaren att konfigurera sin dator och iakta försiktighet vid användningen.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.