13. Övrigt

Synkroniserings resultat kvar

2013-05-16 19:12 #0 av: [Zofiaz]

Hej!

Idag har jag råkat ut för ett både konstigt och irriterande problem. Allting började med att jag loggade in på Google Chrome på en kompis dator, rättare sagt synkroniserade så att tema, bokmärken och allt var som på min egen dator. Sedan när jag loggade ut förväntade jag ju mig att allting skulle se ut som innan, inte mitt tema, inte mina bomärken osv men se där.....så var det ju inte!


Vet inte vad jag ska göra, vill ju inte att min vän har "min dator" i sin som jag valt att kalla det. Vad ska jag göra?


Hoppas det finns någon vänlig själ som förstod min dåliga beskrivning och skulle kunna hjälpa mig.

Anmäl
2013-05-17 11:40 #1 av: ru4real

Logga ur och logga in igen på din dator, så borde allt synkas som det skall vara. Har råkat ut för samma sak faktiskt, men det hjälpte mig iaf.

Anmäl
2013-05-17 14:48 #2 av: [Zofiaz]

Den har stått avstängd sen igår nu men ser fortfarande likadant ut :/

Anmäl
2013-05-17 17:04 #3 av: ru4real

Men har du loggat ur chrome, inte datorn? Du måste göra det manuellt för att det skall hända ngt har jag för mig.


  1. Click Disconnect your Google Account (Chrome menu/wrench > Settings > Sign in section)to stop syncing on the computer.
  2. Close Chrome by going to Chrome menu/wrench > Exit (Mac: Quit).
  3. Restart Chrome.
  4. Sign in to Chrome to re-enable sync on the computer.


Läs mer här;

https://support.google.com/chrome/answer/1181420?hl=en&topic=1693469&ctx=topic#

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.