13. Övrigt

Meddelande, Tele2?

2013-05-17 23:12 #0 av: [MiriamPiriam]

Jag har Tele2 och får jättekonstiga meddelande av nån/några?  Turkiska o.s.v, när jag söker nummren så kommer jag till företag men när jag frågar dom så har inte dom skickat något? Någon mer som har det ''problemet''? :/

Anmäl
2013-05-19 05:05 #1 av: annia1

Det är bara skräp/spam-mail. Bara att slänga. Ett råd klicka inte på ev länkar som finns i mailen. En del länkar till sidor som ser ok ut, men du kan få in virus. Ett del mail kan gälla att man ska logga in på sitt konto (vilket det nu gäller) och då får dom inloggningsuppgifterna.

Jag får skräp/spam-mail då och då och det ser ut att komma från helt vanliga ställen, men brukar oftast synas på innehållet att det är skräp/spam. Har dock inte fått nåt sånt som du skriver om.

Är det utländskt så defintivt skräp/spam, ja förutsatt att man inte haft nån kontakt med nåt utländskt. Sen en annan vanlig sak man kan se är att det är skrivet på dålig svenska. 

Anmäl
2013-05-19 10:33 #2 av: Gurky

Man kan väl också få väldigt saftiga räkningar. Jag ringer aldrig upp om det inte är någon jag känner eller väntar samtal ifrån.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.