01. Internet

Mozilla startar med Qvo6

2013-05-27 09:28 #0 av: Cissis matte

När jag öppnar Mozilla firefox öppnas inte google som jag valt som startsida utan istället ett (vad jag nu har läst på om) ett virusprogram Qvo6. Trots tips och råd på nätet har jag inte lyckats få bort startsidan. Mycket är på engelska och helst vill jag ha råd på svenska om hur man får bort eländet. Har sett att många har samma problem och får inte bort det.

Anmäl
2013-05-27 09:39 #1 av: Kaj

När uppkom problemet och är det Windows du har?

Om problemet uppkommit de senaste dagarana eller veckorna så kan du försöka göra en systemåterställning av Windows till en tidpunkt då du vet att du inte hade problmet. Skriv bara systemåterställning i sökfältet och välj en tidpunkt så långt tillbaka i tiden där du vet att du inte hade problemet.

Ett antivirus program skulle ev. också kunna hitta och ta bort det.

Du har fått detta malware genom att installera ett program på din dator så installera inte detta program igen vare sig du har fått det via en nedladdningslänk eller klicka OK på någon pop-up ruta.

Anmäl
2013-05-27 11:28 #2 av: Cissis matte

Tack Kaj för svar. Får kanske pröva detta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.