01. Internet

Netflix?

2013-06-30 11:06 #0 av: Lattjo

Jag har funderat på att skaffa netflix men jag har lite frågor först. På deras hemsida står det att allt går via nätet. Då är det ju så att vi har det problemet att vårat bredband kan räknas som något som uppfanns på stenåldern. Det är omöjligt att titta på till exempelvis youtube utan att det hackar sönder. Datorerna här hemma får även speedtouch dvs att de kopplar ifrån internet minst 5 gånger per dag. Jag tror nog inte jag behöver skriva så mycket mer om hur frustrerande det sega internetet är, ni kan nog föreställa er det själva;)

Det är pågång att vi ska skaffa ett snabbare internet efter att jag tjatat i år om det.

Men tillbaks till netflix. Dem har ju så att man kan prova en månad gratis men är det någon ide när vårat internet är som det är? Eller kommer det jag tittar på behöva ladda i en evighet eller börja buffra när jag ser ett program eller en film?

Hoppas någon erfaren netflix användare kan svara på mina frågor:)

Anmäl
2013-06-30 11:20 #1 av: Skogshumblan

Vi har netflix och är så nöjda. Dock skulle jag inte skaffat det i din sits. Känns lite meningslöst om allt ska hacka och ladda.

Anmäl
2013-06-30 11:43 #2 av: Lattjo

Okej så då skulle det hacka alltså? Tack för ditt svar:) Då väntar jag med det tills vi någon gång om hundra åt fått snabbt internet:)

Anmäl
2013-06-30 12:18 #3 av: Skogshumblan

Ja alltså, jag drar bara slutsatser från egen erfarenhet :)

Anmäl
2013-06-30 12:49 #4 av: Blanksteg

Lånar tråden lite, om det är ok! 

Jag provade Netflix när de började. Kan någon berätta hur pass mycket deras utbud har ökat sedan de lanserades här i Sverige? När jag provade så fanns det inte så många filmer som jag ville se.

Anmäl
2013-06-30 12:59 #5 av: papa-bear

netflix har en hemsida, så att gå in och kolla där för att jämföra utbudet då du provade och se hur mycket mer eller mindre det är borde väl inte vara världens svåraste sak.

Anmäl
2013-06-30 13:47 #6 av: Skogshumblan

Jag tycker inte att utbudet för vuxna i filmgenren är så stort. Däremot ahr de mycket för barn, både serier och filmer vilket passar vår familj bra. De har serier för vuxna men inte så stort utbud kanske.

Anmäl
2013-06-30 15:28 #7 av: Fridaybrew

För de som tycker utbudet är för litet går det att få till genom att man via proxy kör på det amerikanska som har större utbud men inga texter. Sen är det mycket mer film som finns än det som syns även på den svenska. Bästa är att använda sökfunktionen på titel eller skådis.


TS strunta i Netflix just nu tills din internet är stabilare, netflix är enligt mig den bästa på marknaden just nu men utan bra internet skulle man bara bli förbannad lol

Anmäl
2013-06-30 16:09 #8 av: Blanksteg

#5: Om det gick att se hela utbudet utan att nyttja tjänsten så skulle jag inte ha frågat :) De har bara så att man som icke-användare kan se ett urval av deras filmer och serier.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.