01. Internet

Google Chrome fungerar inte som den ska

2013-12-25 00:43 #0 av: Scorpio97

Detta började i förrgår. När jag öppnar Google Chrome så kommer det först upp en ruta "Det går inte att läsa inställningar. Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga och ändringar i inställningarna sparas ej" som man får trycka okej på, och sedan tre (lika) som det står "Det gick inte att öppna din profil ordentligt. Vissa funktioner är eventuellt inte tillgängliga. Kontrollera att profilen finns och att du har behörighet att läsa och skriva till profilens innehåll".

Temat och dom nedladdade grejerna (Ad block exempelvis) finns inte, vilket gör att det är väldigt drygt att vara ute på internet (är van vid att slippa all reklam).

Tänkte att det säkert löser sig själv, men det verkar inte så. Tips på vad jag kan göra? Vart finns profilen och hur kontrollerar jag att den finns och fungerar? 

Jag är 99.9% säker på att jag inte har laddat ner något nytt eller så innan detta hände. 

//Jessie

Anmäl
2013-12-25 00:47 #1 av: _Fisken

Låter som internetproblem. Inte Chrome-problem. Du kan ju alltid installera om Chrome. Har du Chrome synkad så har du ju allt kvar som jag förstår.


Anmäl
2013-12-25 00:55 #2 av: Scorpio97

Nu känner jag mig lite dum, att ominstallera borde jag ju ha lyckats listat ut själv att prova.

Det fungerade i alla fall, så tack för hjälpen!

//Jessie

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.