Windows XP, 7 och 8.x

Sätta ihop klipp, behöver hjälp!

2014-01-11 17:19 #0 av: Flöffo

Jag behöver göra en låt och sätta ihop olika ljud till ett, men jag har ingen aning om hur. Jag har 6 olika klipp med olika ljud som ska bli ungefär fyra minuter lång. Jag använder Windows movie maker. Hur ska jag göra?

Anmäl
2014-01-13 12:45 #1 av: Kaj

Jag vet inte om Movie Maker kan klara av att skapa enbart ljud men i så fall skall du dra låtarna en och en till händelsebaren längst ner.

Ett kanske enklare sätt är att ladda hem ett audio program som ex. Freemakes audio converter. Där lägger man enkelt till låtarna och sedan har man högst upp till höger en liten ikon som medger att låtarna skall slås ihop till en (avslaget som standard så man måste klicka på den ikonen). Sedan väljer man spara och vilket format man vill ha - ex mp3 och vips har man sin nya fil.

Anmäl
2014-01-13 19:27 #2 av: Flöffo

Tack. Glad

Har börjat använda audacity. Behöver dock forstfarande lära mig lite. Har iallafall fått till musiken, bara texten kvar nu. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.