13. Övrigt

Fel på 2 datorer samtidigt?

2014-07-02 14:56 #0 av: Minea2

När jag startade båda datorerna imorse ville inte skärmen starta på den macen, jag la ner skärmen och tog upp den igen och då funkar skärmen i ca 3 sec, har typ testat allt men skärmen vill inte funka. Den andra datorn märkte jag att varje gång jag skrollar ner blir sidan jag skrollar på svart, jag vågade dock inte pilla på den datorn för mycket då det inte är min. Vad ska jag göra? Båda datorerna är ju typ obrukliga som dom är nu och dert är dessutom dom enda datorerna jag har. Kan det vara nåt virus? Jag har ingen större datakunnighet.

Anmäl
2014-07-02 22:55 #1 av: annia1

Minea2 jag kan tyvärr inte hjälpa dig med ditt problem. Men som jag läser så är i alla fall ena datorn en mac. Det finns en sajt här på ifokus för mac, kanske även fråga där och se om nån där kan svara.

Anmäl
2014-07-08 20:06 #2 av: battlecruiser12

Det behöver inte vara ett virus, men om det är det kan det vara en mask, de kan ju sprida sig mellan datorer utan att nån användare behöver göra ett dugg.
Hur gamla är datorerna egentligen, de kan ju lägga av pga  ålder också.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.