Hårdvara

Tappade datorn i golvet här om dagen!

2015-01-10 18:02 #0 av: [Jappi]

Hej! Jo i förrgår så skulle jag ta datan till tv rummet också när jag skulle gå ut från mitt rum så skulle jag släcka lampan i taket alltså på väggen ( knappen på väggen) och då fick jag dåligt grepp om datan så jag tappade den i golvet! när jag tog upp den såg jag inget fel men en liten stund efter märkte jag när jag ska fälla ihop datan ( det är en laptop) så liksom låter det och den har en liten spricka i kanten på datan och ja själva den som gör att man kan fälla ihop datan är nog skadad så då undrar jag hur mycket kostar en sån här lagning? om det nu skulle kosta mer än själva datan köper man ju givetvis en ny men som det är nu så funkar det ju men den är ju lite små skadad. tacksam för svar!

Anmäl
2015-01-10 18:12 #1 av: Niklas

Jättesvårt att säga. Du får nog ta den till en reparatör och fråga. Vad är det för märke och modell på den?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2015-01-10 18:17 #2 av: AnneN

Har du drulleförsäkring/allriskförsäkring så kan du ev få ut en del på försäkringen.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2015-01-10 18:34 #3 av: [Jappi]

#1. märket är Lenovo men jag vet dock inte riktigt hur man kollar modellen  på den? #2 pratat med mamma och hon tror vi ska ha det ! tack

Anmäl
2015-01-12 08:55 #4 av: Kaj

Yepp hemförsäkringen täcker normalt detta om man tecknat tillägg (kan heta olika men drulle, allrisk etc.) Det är även därför man ALDRIG skall teckna sådan extra försäkring av dem man köper sina prylar från för deras är oerhört mycket dyrare. Skulle tro att en utökad hemförsäkring kostar sisådär 30 kr per månad eller så.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.