Windows XP, 7 och 8.x

Movie Maker HJÄLP!

2015-03-12 15:21 #0 av: HildaAlfons

Hej! Jag visste inte riktigt vilken sajt jag skulle lägga det här problemet i...

Jag har Windows Movie Maker till att redigera mina YouTube-videos med. Men, jag har tre saker som jag SÅ gärna vill göra, men jag vet inte hur man gör. 

1. Jag vill lägga in en bild i filmen, så att jag syns också, om ni fattar. Alltså att jag  bara gör så att bilden syns i typ högra hörnet av filmen eller så.

2. Jag vill ha två texter samtidigt, vilket jag inte kan få till. Om man har en text och klickar på "text" för att lägga dit en ny, så blir den gamla texten markerad. 

3. Jag vill att ljudet från ena videon ska höras när jag visar en annan, på ett annat klipp. Jag vet inte om ni fattar, men att jag fortsätter prata på första filmen när den andra visas.

Tacksam för snabbt svar! Kram.

Anmäl
2015-03-12 15:42 #1 av: Kaj

Jag är ingen expert på Movie Maker men du lär nog få fundera på att gå upp till ett mer expertorienterat video redigeringsprogram skulle jag tro.

Det finns antagligen fria versioner på opensource annars finns det ju köp program med funktioner för att göra just det du vill ha

Anmäl
2015-03-12 16:27 #2 av: beem

edit

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.