13. Övrigt

Wordpad som tar bort text i dokumentet

2015-05-22 01:03 #0 av: Musse-Pigg
essuppgift-romariket.rtf

Hade sparat ett dokument som jag skrev på wordpad, senare blev det strömavbrott och nu kan jag inte se texten i dokumentet finns det någon möjlighet att hitta detta? Vill understrycka att jag sparat dokumentet innan strömavbrotten men datorna var påslagen vid när det blev strömavbrott.

Anmäl
2015-05-22 01:09 #1 av: smellcaramell

Förmodligen är inte texten sparad/sparad under annat namn så prova att trycka på windowsknappen längst ner i vänsta hörnet på datorn, då kommer det upp en sökruta, skriv in något ord/ en ordföljd som du vet finns i dokumentet. Då kommer alla dokument som innehåller dessa ord upp ovanför, öppna dessa, ett efter ett om det är flera och kolla om du hittar din text.

(har man till exempel skrivit om andra världskriget så skriver man in "andra världskriget" i sökrutan. Ta gärna ord som inte finns i så många andra dokument, annars blir det jobbigt att söka.)

Anmäl
2015-05-22 09:11 #2 av: Kaj

Kolla här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.