Hårdvara

Skrivare

2015-06-23 12:28 #0 av: AChristian

Hej!

För en bekants räkning vill jag fråga forumet vad det kan bero på att hans skrivare inte kan skriva ut ett mottaget e-mail! När han trycker på "Skriv ut..." så reagerar skrivaren genom att bara skicka ut ett blankt papper utan text. Sedan händer inte mer. Däremot kan han skriva ut vad som helst på internet.  

Har ni datorexperter några idéer? Personligen tycker jag att det låter som en missad inställning, men var det är verkligen frågan. Har för mig att han är kopplad till Tele 2. Har tyvärr inte fler detaljer just nu...

Christian

Anmäl
2015-06-23 16:31 #1 av: Rita-S

Skriver han ut emailet från webbmailen till tele2 eller använder han ett eget mailprogram på datorn?
Om han kan skriva ut allt annat från internet tror jag knappast det är något med drivrutinen, utan jag är på samma spåret som dig att det kan vara någon inställning nånstans.

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2015-06-23 23:00 #2 av: Record

Försök att kopiera texten i mailet, för att sedan klistra in detta i ex Word och därefter skriva ut. Allt detta för att utesluta att texten är skyddad på något sätt. Fungerar detta undersök inställningar i ditt mailprogram. Om du inte har Webbmail. Bilder och "oskrivbara tecken" kan stoppa utskriften.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.