13. Övrigt

Kopiera till USB minne

2015-07-14 14:31 #0 av: Jenna-Gun

Ha en laptop som nog läggerav när som helst. Hur många gb

behövs för att kopiera tlll USBminne

Anmäl
2015-07-14 14:40 #1 av: Inkanyezi

Jag förstår inte frågan riktigt. Det borde ju mest avgöras av hur mycket data du måste kopiera ut. Du borde ju ha någon form av backupp, och den enklaste är en extern hårddisk, som numera brukar säljas med USB3, vilket är mycket snabbt för att kopiera.

En extern skiva kan du kopiera hela hårddiskens innehåll till, men det man vanligen behöver kopiera är bara innehållet i användarmappen. Så om du vill veta hur mycket utrymme du behöver, så högerklickar du på din användarmapp och tittar på dess egenskaper. Där står hur stor plats den tar. Det är ganska ovanligt att ha väldigt många gigabyte nödvändiga användardata. Det är egentligen bara de som fotograferar eller tar video som får stor datamängd.

Så din personliga mapp i datorn, och eventuellt personliga mappen för andra användare av datorn, är vad som behöver kopieras. Troligen kan du få in alltihop på ett USB-minne. Upp till 32 GB är minnena inte särskilt kostsamma.

Anmäl
2015-07-14 21:44 #2 av: Jenna-Gun

Tack tack

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.