Program för PC

Windows Live Movie Maker

2015-11-07 13:03 #0 av: Quirinia

Vet inte vilken sida jag skulle posta på - hur som helst, varje gång jag använder movie maker händer detta med filerna. Är så trött på MM men jag har inte riktigt pengar så jag kan köpa ett dyrt betalprogram. Försökte överföra filerna från PCn till en Mac för att redigera i Imovie. Lång historia men det fungerade inte. Nu gick jag lite från samtalsämnet - vad ska jag göra?


Anmäl
2015-11-07 16:40 #1 av: Spectabile

Sådär brukar det se ut om man flyttat filerna. Kanske stoppat in dom i en annan mapp eller så innan man är klar och sparat ner det. Jag har själv gjort det felet och tänkte inte alls på vad som kunde hända. Numera är jag noga med att jag placerat filerna i en särskild mapp tills dess jag är klar och sparat ner det.

Anmäl
2015-11-11 17:56 #2 av: Quirinia

De ligger kvar i samma mapp som de hamnade i när de blev inspelade. Ingen annan som har någon idé vad som är felet? Ibland fungerar en fil men så blir det såhär med nästa, eller så blir alla filer ofungerande i MM :/


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.