08. Tillbehör

Skyddande fodral/väska

2015-11-19 21:05 #0 av: [Zachapacka]

Jag har lyckats förstöra skärmen på min skoldator (en spricka uppe ihörnet och så flimrar och hoppar bilden åt alla håll), så nu är den på lagning.

Jag vill absolut INTE att det här händer igen.

Så jag ska investera i ett ordentligt skydd för datorn (Lenovo thinkpad x250) och undrar om ni har några tips. Jag släpar ju ändå med mig datorn fram och tillbaka till skolan varje dag och de sliter en hel del. Jag misstänker att skärmen gick sönder när jag hade den i väskan. Nu har jag bara ett fodral i tyg som mest skyddar som repor. 

Och snälla, kom inte med tips hur jag ska bära datorn och liknade, jag vet mycket väl att man inte ska lyfta datorn när man håller i skärmen. Jag är faktiskt väldigt försiktig om min dator och jag har haft en extrem ångest över det här. 

Var inte alltför optimistisk, ljuset i tunneln kan vara ett tåg. /Kafka

Anmäl
2015-11-19 21:22 #1 av: Zpookey

Problemet är att sleeves till bärbara datorer inte skyddar i samma grad som t ex telefonfodral eftersom datorn väger betydligt mer, och därmed får en helt annan tyngd när den landar. Så en riktig datorväska är att föredra.

En sån här funkar till din 12,5" Lenovo.
http://www.apple.com/se/shop/product/HJ2T2ZM/A/thules-13-tums-gauntlet-30-attach%C3%A9-fodral-f%C3%B6r-macbook-pro?fnode=9e&fs=f%3Dbag%26fh%3D4598%252B45bd

Finns för 15" också om du vill ha lite mer plats och kostar lika mycket.

Finns lite andra väskor här http://www.apple.com/se/shop/accessories/all-accessories/cases-protection?page=1#!&f=bag&fh=4598%2B45bd

Låt sidan ladda klart så filtreras datorväskorna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.