01. Internet

Bli av med reklam på mina youtube-klipp

2015-11-26 17:19 #0 av: pernillaa

Tja

Jag undrar om det finns något sätt att bli av med reklam på mina youtubeklipp som jag laddar upp? Alltså då menar jag mina egna klipp så de är reklamfria för alla som tittar på dom.
Det är nämligen en sida på facebook som vill publicera en film jag gjort som ligger på youtube men kan inte det så länge reklamen ligger där.

Tack på förhand!

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2015-11-26 17:25 #1 av: VSK

Vet ej, men när jag la upp klipp förut så var det ingen reklam alls, men Google har väl gjort om detta. Det var ett tag sen jag la upp klipp kanske jag ska tillägga. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2015-11-27 11:33 #2 av: Kaj

youtube slumpar ut reklam på sidor med olika tidsintervall så vitt jag vet.
Det innebär att ena gången kan din sida börja med reklam och nästa gång du går till samma sida är det inte alls säkert det blir någon reklam.

Jag vet inget sätt att undvika detta. Det är ju så Youtube/Google tjänar pengar.

Det finns ju andra video siter som inte lägger på reklam så du får väl då pröva en sådan kanske

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.