Windows 10

Återskapa raderad anteckning

2016-02-22 16:44 #0 av: beem

Genom att högerklicka och välja Nytt > Textdokument kommer man till en enklare anteckningsmöjlighet i datorn. Jag hittar inget annat namn på den än Textdokument.  Den är inbyggd i Win. 10. Jag tänkte försöka få fram en raderad anteckning. 

Om jag vet vad jag ska googla på underlättar  det Glad


Anmäl
2016-02-22 23:46 #1 av: Inkanyezi

En gissning, om de ligger som filer, skulle de kunna ha tillägget .txt

Jag tänker mig att det kan vara Notepad som har fått ett nytt namn i gränssnittet bara. Jag har för mig att den brukade kallas Anteckningar i svenska versioner.

Anmäl
2016-02-23 09:32 #2 av: Kaj

Vet nog inte riktigt vad det är du vill göra.
Är det namnet på programmet "Nytt textdokument" du far efter så är det Anteckningar.
Är det så att du skapat en fil och nu inte vet var den finns - Då har Windows 10 en funktion att när du startar utforskaren har du de senaste filerna du jobbat med där om du inte renat din history cache förstås.

Är det så att du tagit bort en fil och nu vill försöka återskapa den ja då är väl papperskorgen det första stället att leta i. Har du tagit bort den även därifrån kan det vara knepigare men det finns program som kan försöka återskapa dessa. Ex Recuva från Piriform.

Anmäl
2016-02-23 09:58 #3 av: beem

#1 OK då vet jag. Tack för det.

#2 Jag ska kolla närmare på det du skriver. Tack för hjälpen.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.