Windows 10

Programmet vill öppna sig på en annan skärm

2016-07-01 11:37 #0 av: Daiken

Jag har tidigare haft två skärmar, har vissa program som öppnar sig enbart på den. Nu har jag bara en skärm, men när jag öppnar upp programmet så tror den fortfarande att jag har två och lägger sig lääängst vid sidan så jag inte når den, kan inte dra ut den. Enligt inställningarna så ska jag bara ha en skärm..men programmet verkar inte fatta det.

någon som vet vad man kan göra?

Jag har win 10 

tack på förhand

Anmäl
2016-07-01 11:42 #1 av: Daiken

Nu såg jag att min dator tror att jag har två skärmar...kan lixom dra musen lite utanför bildskärmen...hur ändrar jag detta? verkar inte hitta en inställning som får datorn att tro att jag bara har en skärm...

Anmäl
2016-07-07 10:04 #2 av: Zpookey

Om det är en bärbar dator brukar man hålla nere FN-tangenten och trycka på någon av F-knapparna (den ska ha en bildskärmsikon på sig) och då kan man välja hur man vill att bildskärmarna ska bete sig.
Om det nu är så att datorn inte fattar att där bara är en skärm (borde den iofs göra efter en omstart) så välj att du vill klona skrivbordet...på så sätt får du samma upplägg på "båda" skärmarna (även om du nu bara har en).

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.