13. Övrigt

Frontpage/SharePoint

2016-07-02 17:39 #0 av: Anita-

Tror ni att man kan importera en Hemsida gjort i Frontpage till SharePoint för att sen fortsätta med den där. Med tanke på att Frontpage inte uppdateras längre

Anmäl
2016-07-13 09:18 #1 av: Kaj

Njae, men det beror på vilken SharePoint du har. Menar du hela produktsuiten Sharepoint så bör du kunna importera sidan som en websida. Men funktioner du lagt till kommer inte fungera bara själva html koden. Vissa modifieringar lär du få göra.

Menar du däremot uppföljaren till Frontpage så heter den SharePoint Designer. Samma sak där vissa saker kommer att fungera men inte alla. Däremot är det så att SharePoint Designer kräver att du utvekclar sidor som skall gå på en Sharepoint site - du kan alltså inte öra dom som vanliga websidor utan exempelvis SharePoint Foundation eller SharePoint Server.

Du kan säkert hitta gratis HTML Editors som du kan importera Frontpages HTML sidor i.

Anmäl
2016-07-20 21:15 #2 av: Veda

Notepad ++ brukar jag använda när jag ska skriva eller läsa kod. Jag använder WordPress för mina sidor men ibland behöver man ändå en vanlig redigerare.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.