08. Tillbehör

Ritplatta slutat fungera, HJÄLP!

2016-12-30 00:09 #0 av: en_person

Jag har en ritplatta, Wacom Intous Pen, alltså inte med touch utan med penna. Jag är väldigt förtjust i den, förutom att den nu helt plötsligt har slutat att fungera.

Vad ska jag göra?? När jag har kopplat den till min Macbook så lyser den som vanligt i ena hörnet, och när jag använder pennan så lyser det i det andra hörnet som vanligt - alltså att den reagerar. Men min dator reagerar ingenting på pennan...

Den har funkat förut på denna dator, men slutade helt plötsligt att funka när jag skulle använda den efter ett par veckors uppehåll...

(Ja, jag har installerat programmet man behövde för att använda den med hjälp av CD:n jag fick till då jag köpte ritplattan)

Anmäl
2016-12-30 00:28 #1 av: [LittelInferno]

Har inte exakt Wacom Intous Pen men jag har en Intuos Comic som kan få liknande problem jag brukar bara ta ur sladden (dock vet jag inte om du har sladd) ur både platan och datorn och den sätta in igen och se till att den verkligen är inne ibland blåsa i de så de inte är dam eller så som ligger i vägen de brukar funka för mig.

Anmäl
2016-12-30 12:42 #2 av: Florrpan

Ladda ner senaste drivrutinerna från Wacoms hemsida.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.