Windows 10

Vad är WebGL ?

2017-07-24 10:51 #0 av: beem

Jag får upp detta felmeddelande i datorn. Trycker bort det men det återkommer. Vad är det ? Är det något jag behöver ?

Jag har försökt hitta ett bra svar på nätet men blev inte klokare Funderar


Anmäl
2017-07-24 11:55 #1 av: papa-bear

hittade det här på en av mozillas utvecklarsidor

WebGL (Web Graphics Library) is a JavaScript API for rendering interactive 3D and 2D graphics within any compatible web browser without the use of plug-ins. WebGL does so by introducing an API that closely conforms to OpenGL ES 2.0 that can be used in HTML5 <canvas> elements.

antingen javaskriptet eller browsern som har problem, eller så hittar de inte varandra. ingen expert, men är kaj vaken kan han svara bättre på det här. har dock inte sett honom på ett tag här.

API

WebGL

Prova den här sidan, klicka på "Launch experiment" som dyker upp när du för pekarn över bilderna, händer det inget när du får upp sidan missar du häftiga grejer.

Anmäl
2017-07-24 12:09 #2 av: papa-bear

jag ser nu när jag läser på sidan om webgl att det kan vara så att det kan vara hårdvarufel, eftersom hårdvaran måste stödja webgl.

Anmäl
2017-07-24 12:12 #3 av: beem

Jag har Chrome som första webläsare och använder endast Firefox till min bank då det inte funkar med Chrome. Det innebär alltså att jag behöver inte installera WebGL.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.