01. Internet

Conduit e bläää

2012-12-10 11:07 #0 av: [SporeDiatrymisss]

HUR tar man bort en webbläsare och ersätter med ens ursprungliga på windows 7??????????? Min storebrorsa hade laddat ner uTorrent och min startsida har ändrats till Condiuit. JAG VILL HA TILLBAKA GOOGLE CHROM!!! :-( Jag vet inbte hur i nordpolen jag ska göra. Jag har gått in på Inställningar och allt men inget hjälper. :-( Hur ska jag göra?

Hälsa gärna på mig på min Deviantart: http://sporediatrymisss.deviantart.com/

Anmäl
2012-12-10 11:26 #1 av: papa-bear

om du öppnar chrome och går in på inställningar, scrolla ner tills du ser avancerade inställningar. klicka där, eftersom jag har chrome som standard, står det bara att den är det, men om du inte har chrome som standard, borde det finnas knappar där som ändrar så att du får chrome som standard.

annars får du väl prova att ta bort condwhatever från kontrollpanelen. sedan säger du till din storebror att inte bara räjsa igenom installationsdialogrutorna, utan läs först innan han klickar på nästa, för det finns mycket där som installeras som man inte vill ha med.

Anmäl
2012-12-10 17:09 #2 av: [SporeDiatrymisss]

#1 fixat! :-) Tack! :-D

Hälsa gärna på mig på min Deviantart: http://sporediatrymisss.deviantart.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.