Välkommen till datorn.ifokus.se!


Först och främst - varmt välkommen till DatorniFokus! 
Den här sajten är till för alla oss som gillar våra datorer, tillbehör  och kringutrustning. Den är dessutom till för oss som med jämna mellanrum avskyr våra datorer för att de inte fungerar som vi vill att de ska. Här samlar vi problem, lösningar, tips och annat kul som har med våra datorer och tillhörande prylar att göra.

Min förhoppning är att sajten datorn.ifokus.se ska hjälpa dig oavsett om du är en glad amatör,  använder datorn mycket eller lite, om du använder den i jobbet eller hemma eller om du använder den till spel eller att betala dina räkningar.

Jag hoppas att du vill besöka datorn.ifokus.se oavsett om du har problem med din dator, eller om du kan hjälpa andra med deras problem. Om du har idéer till artiklar som du tycker saknas på sajten, ta gärna kontakt med mig!

Och kom ihåg! På den här sajten är alla frågor precis lika välkomna. Det är bättre att fråga och verka dum, än att vara tyst och förbli dum! Men inge fråga är förstås DUM! Vi finns alla här på samma bevåg - att hjälpa, att tipsa, att ge information och sås vidare.

Innan du ger dig in i diskussionerna är det bra om du vet vad som gäller... 

------

Att direkt posta ditt inlägg i rätt kategori underlättar mycket för oss som jobbar med sajten. Det är även viktigt att följa våra skrivregler och riktlinjer för inlägg för att stämningen på sajten ska vara så god som möjligt. 

Vi förbehåller oss rätten att redigera, flytta samt radera inlägg/kommentarer som ligger fel eller på andra sätt inte följer våra regler.

Åter igen – Välkommen!