Etikettför-sajtvärd-och-medarbetare
Läst 2255 ggr
deeman
2014-08-23, 17:50

Ev. tillfällig förändring i min närvaro

För kännedom vill jag med detta meddelande informera Er medlemmar om att min närvaro pga. utbildning kommer att from Måndag ev. att stagnera under en viss tid framöver, ca:10 månader.
Jag kommer dock vara aktiv, men inte i samma omfattning. I detta nu kan jag också nämna att jag bearbetar en artikelserie om minst tre avsnitt som jag ska försöka beta av allt eftersom.

Daniel, Värd: Datorn i Fokus. Medarbetare: Webbprogrammering iFokus.
deeman
2015-07-17, 09:08
#1

Hej igen,  efter en tids studier är jag nu tillbaka och ska försöka hålla igång någon form av aktivitet runtom på sajten iFokus.  Jag kommer att vara aktiv här på Datorn iFokus och Webbprogrammering iFokus, det förstnämnda är mitt skötebarn men jag kommer dock inte vara aktiv i den omfattning som tidigare.

Artikeln som omnämns hann jag inte med sist, ser i forumet att den skulle troligen uppskattas, så vi får se…. den ligger i varje fall på min priolista.
I dagarna tre ska jag beta av innehåll och alla inlägg allt eftersom.

Daniel, Värd: Datorn i Fokus. Medarbetare: Webbprogrammering iFokus.
VSK
VSK 
2015-07-17, 13:14
#2

Välkommen tillbaka 🙂

34 titlar: 20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här.
Upp till toppen