Datorn iFokus

Datorn

Etikettmicrosoft-office
Läst 1832 ggr
kekke
0

Excel : Delade arbetsböcker

När man sparar en delad arbetsbok så sparas
ens personliga inställningar beträffande kolumn-
bredder, radhöjder, cellformat o.s.v.

För att göra frågan väldigt kort :

Hur blir man av med dessa personliga
inställningar ?

Dvs. hur öppnar man en delad arbetsbok med
samma inställningar som den som delade ut
arbetsboken ?

MVH

/ kekke

kekke
0
#1

Kanske är det så här enkelt ?

När Du delar ut den, skydda den samtidigt.
( Skydda och dela arbetsbok )

Öppna sedan arbetsboken hos varje
användare och spara den.
Förhoppningsvis försvann då alla
personliga inställningar …. ( kanske )

När det är gjort så ta bort skyddet.
( Enbart dela arbetsbok )

Får testa i helgen då jag har tillgång
till ett nätverk.

/ kekke

johan
0
#2

När du delar ut arbetsboken kan du välja vad som ska ingå i den personliga vyn. Om du väljer Verktyg, Dela arbetsbok och går till fliken Avancerat så har du längst ned val om du vill spara personliga inställningar.

Jag är dock lite osäker på om detta även gäller kolumnbredder.

Har du verkligen personliga inställningar för kolumnbredder? Gäller inte det för alla personer?

Mvh // Johan

Mvh // Johan