
Ändra automatisk visning
Min syrra har troligtvis satt att datorn ska visa bilderna som finns på kameran.
Hur ändrar man tillbaka det?
Eeh, när då? Hela tiden?
Tom

chattade samtidigt med henne, blev lite konstigt ovan.
När hon kopplar kameran till datorn så visas bildena på datorn

Detta uppkom antagligen när hon pluggade in kameran första gången. Då får man upp en dialogruta hur man vill att denna typ av utrustning skall visa filer. Bockar man då även för att alltid använda denna inställning så ligger det kvar.
Jag tror att om du går in i utforskaren och väljer verktyg och mappalternativ samt sedan fliken filtyper så bör kamerans enhetsbokstav dyka upp där. Under Öppnas med: och Ändra bör du kunna bocka ur det program som alltid skall visas då kameran pluggas in. Du kan även pröva med att klicka på Avancerad där, det är möjligt att det är där som du ställer om hur denna enhet skall hanteras när den pluggas in.

Tack. Jag ska vidarebefodra det och be henne testa.