Datorn iFokus

Datorn

Etikett: internet
Läst 1419 ggr
Blanksteg
0

"-- vill dela innehåll med dig på Facebook"

Jag fick nyss en notifikation på Facebook som löd "-namn- vill dela innehåll med dig på Facebook".

När jag klickar på notisen så kommer jag bara fram till personens FB-sida.

Vad betyder detta?

Zpookey
0
#1

Det betyder att du inte alltid ska klicka på saker som folk vill dela med dig innan du kollat med personen i fråga ifall den verkligen skickat något. :)

Karmatarerskanise
0
#2

Har aldrig hänt mig. Virus?