Etikett: köp-och-sälj
Läst 570 ggr
2008-09-17 15:05
0
Systemåterställning
När man gör Systemåterställning…..plockas då allt bort efter det datum man anger ?
Jag tänker tex på actions, styles jag lagt in i Photoshop
Foton som jag laddat ner och lagt under "Mina dokument"…"Mina bilder"
Om jag sätter systemåterställning till tex 1 september….försvinner då allt nytt som lagts in under perioden 1-17 september ?
Sorg är kärlek som blivit hemlös
2008-09-17 17:12
0
#1
Inga filer alls försvinner. Det är en återställning för inställningar mm. Så du tappar inte bort några bilder.